Babos sertésragu

Babos sertésragu recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 160 perc.

(össznézettség: 16, mai nézettség: 1 )
Babos sertésragu
Babos sertésragu
Szavazatok: 1
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Recept nyomtatása
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Babos sertésragu.
Babos sertésragu
Szavazatok: 1
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Recept nyomtatása
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Babos sertésragu.
Mennyiség Előkészítés Sütés/főzés
8főre 15perc 160perc
Mennyiség Előkészítés
8főre 15perc
Sütés/főzés
160perc
Elkészítés
  1. A babot előző éjszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át.
  2. A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát negyed óra alatt.
  3. Ezután a zaftjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd adjuk hozzá a húst. a feldarabolt répát, a felkarikázott paradicsomot és a babot.
  4. Engedjük fel a levessel és fűszerezzük a babérlevéllel, sóval, valamint borssal. Ha felfőtt helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk.
Megjegyzés

Jó étvágyat a Babos sertésragu-hoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük