Palacsintafánk Palacsintafánk

Palacsintafánk

Fánk Tészták

Palacsintafánk recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 45 perc.

Palacsintafánk

Palacsintafánk

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Palacsintafánk.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Teljes idő 45 perc
Fogás desszert
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 437 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A tojásokat jól kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a csipet sóval, felhígítjuk tejjel, majd a liszttel csomómentesre keverjük Sűrűnek kell lennie.
  • A masszát margarinnal kikent tepsibe öntjük (25*35ös)
  • Egy nagyobb tepsibe ujjnyi vastagon vizet engedünk, erre tesszük rá azt a tepsit, amiben a tészta van.
  • Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg meg nem kocsonyásodik.
  • Kanál segítségével fánkokat szaggatunk belőle, amiket forró olajban aranybarnára sütünk.
  • Papírra szedjük, hogy a felesleges olaj lecsepeghessen. Melegen tálaljuk lekvárral vagy nutellával.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Palacsintafánk-hoz!

Tápérték

Kalória: 437kcalSzénhidrát: 76gFehérje: 16gZsír: 7gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 2gTrans Fat: 1gKoleszterin: 94mgNátrium: 290mgKálium: 289mgÉlelmi rost: 2gCukor: 9gVitamin A: 321IUKalcium: 226mgVas: 5mg
Keyword fánk, palacsinta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 393, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating