Részeges csülök Részeges csülök

Részeges csülök

Húsételek Sertés

Részeges csülök recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 55 perc.

Részeges csülök

Részeges csülök

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Részeges csülök.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 424 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A csülköt a fokhagymával összezúzzuk, kuktába tesszük, ráöntjük a bort és a vizet,
  • kevés sót adunk hozzá, majd közepes lángon 25 perc alatt puhára főzzük. Amikor
  • megfőtt kivesszük a főző léből, vastag szeletekre vágjuk, és a bőrös felével lefelé
  • tűzálló tálba fektetjük. A boros főzőlevet elkeverjük a zúzott fokhagymával, borssal,
  • sóval, majd rácsorgatjuk a csülökre. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
  • Sült burgonyával tálaljuk, majonézes mártást adhatunk hozzá.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Részeges csülök-höz!

Tápérték

Kalória: 424kcalSzénhidrát: 2gFehérje: 29gZsír: 37gTelített zsír: 15gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 16gTrans Fat: 1gKoleszterin: 112mgNátrium: 307mgKálium: 36mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 3IUVitamin C: 1mgKalcium: 19mgVas: 1mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 680, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése