Savanyú vetrece

Savanyú vetrece recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 75 perc.

(össznézettség: 9, mai nézettség: 1 )
Savanyú vetrece
Savanyú vetrece
Szavazatok: 1
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Recept nyomtatása
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Savanyú vetrece.
Savanyú vetrece
Szavazatok: 1
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Recept nyomtatása
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Savanyú vetrece.
Mennyiség Előkészítés Sütés/főzés
4főre 15perc 60perc
Mennyiség Előkészítés
4főre 15perc
Sütés/főzés
60perc
Hozzávalók
Mennyiség: főre
Hozzávalók
Mennyiség: főre
Elkészítés
  1. Az apróra vágott szalonnát kisütöttem, beletettem az apróra vágott hagymát, kicsit megdinszteltem, majd a csíkokra vágott hús következett.
  2. Két-három percig pirítottam, majd felöntöttem egy fél vízzel, és két deci borral. Beletettem a citrom héját (krumpli hámozóval vágtam le), a babérlevelet és a fokhagymát. Főztem-főztem, időnként hozzátöltöttem egy kis bort.
  3. Amikor majdnem puha volt a hús, sóztam, majd a tejföllel kikevert liszttel besűrítettem.
  4. Amikor kész volt, kiszedtem a citromhéjat, és belekevertem a fél citrom levét.
Megjegyzés

Jó étvágyat a Savanyú vetrece-hez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük