Süllő egészben sütve Süllő egészben sütve

Süllő egészben sütve

Süllő

Süllő egészben sütve recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 35 perc.

Süllő egészben sütve

Süllő egészben sütve

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Süllő egészben sütve.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 15 perc
Teljes idő 35 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 558 kcal

Hozzávalók
  

  • 2 db süllő nagyobb
  • paprikás liszt
  • olaj

Elkészítés
 

  • A süllőt megtisztítjuk, fejét, farkát rajtahagyjuk. Mindkét oldalát bevagdossuk és kívül-belül megsózzuk.
  • Serpenyőben 1 ujjnyi olajat forrósítunk.
  • A süllők gerincét a háta közepén megroppantjuk, hogy a hal homorítson.
  • Paprikás lisztbe forgatjuk, és lefedés nélkül előbb az egyik, majd a másik oldalát is szép pirosra, ropogósra megsütjük.
  • Majonézes krumplisalátával tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Süllő egészben sütve-hez!

Tápérték

Kalória: 558kcalSzénhidrát: 38gFehérje: 38gZsír: 27gTelített zsír: 2gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 16gTrans Fat: 1gKoleszterin: 153mgNátrium: 882mgKálium: 511mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 51IUVitamin C: 3mgKalcium: 144mgVas: 4mg
Keyword hal
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 2 307, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating