Almafánk recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 25 perc.
Az almafánk egy olyan desszert, amelyet sokan szeretnek fogyasztani reggelire vagy uzsonnára. Az alapja egy hagyományos fánk, amelynek ízesítéséhez finom almákat és fűszereket használnak.
Almafánk
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Almafánk.
Hozzávalók
a sütéshez:
- olaj
a szóráshoz:
- porcukor
Elkészítés
- Az almát meghámozzuk és lereszeljük nagy lyukú reszelőn és összekeverjük a többi hozzávalóval.
- Forró olajban kanál segítségével kis halmokat teszünk. Ne tegyünk bele sokat, mert megnő.
- Fahéjas porcukorral megszórjuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat az Almafánk-hoz!
Nutrition
Kalória: 561kcalSzénhidrát: 111gFehérje: 12gZsír: 8gTelített zsír: 1gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 4gTrans Fat: 1gKoleszterin: 82mgNátrium: 221mgKálium: 339mgÉlelmi rost: 7gCukor: 37gVitamin A: 227IUVitamin C: 9mgKalcium: 140mgVas: 5mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 126, mai nézettség: 1 )