Almás csirkemáj
Csirke Szárnyas

Almás csirkemáj

Almás csirkemáj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.

Az almás csirkemáj egy hagyományos magyar étel, amelyet a csirkemáj és az alma harmonikus kombinációja jellemzi. Ez az ízletes és tápláló étel számos változatban elkészíthető, és gyakran a magyar konyha egyik kedvelt fogása.

Almás csirkemáj

Almás csirkemáj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Almás csirkemáj.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 50 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 3 főre
Kalória 408 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A szalonnát vágjuk kisebb kockákra. Süsük addig, amíg nem sül ki a zsírja.
  • Közben vágjuk fel apróra a hagymát. Vegyük ki a szalonnát és adjuk hozzá a hagymát, pároljuk üvegesre.
  • Az almát nem kell meghámozni, csak kockázzuk fel és adjuk a hagymához.
  • A májat daraboljuk fel, nem kell nagyon kicsire és adjuk hozzá, amikor az alma már félig megpuhult.
  • Fűszerezzük, de csak a végén sózzuk meg. A májnak nem kell sok idő kb. 10 perc alatt kész van.
  • Rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat az Almás csirkemáj-hoz!

Nutrition

Kalória: 408kcalSzénhidrát: 22gFehérje: 26gZsír: 24gTelített zsír: 9gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 9gTrans Fat: 1gKoleszterin: 533mgNátrium: 780mgKálium: 542mgÉlelmi rost: 4gCukor: 14gVitamin A: 16691IUVitamin C: 35mgKalcium: 33mgVas: 14mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword csirke, húsétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 177, mai nézettség: 1 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating