Recept Babos sertésragu

Babos sertésragu

Babos sertésragu

A babos sertésragu: A hagyományos magyar konyha ízélménye

Babos sertésragu recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 160 perc.

 A sertéshús mindig is népszerű volt Magyarországon, és a sertésragu az egyik legkedveltebb sertéshús-alapú étel. A Babos sertésragu pedig egy különleges változata ennek a hagyományos ételeknek. 

Babos sertésragu

Babos sertésragu

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Babos sertésragu.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 2 hours 40 perc
Teljes idő 2 hours 55 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 8 főre
Kalória 326 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A babot előző éjszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át.
  • A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát negyed óra alatt.
  • Ezután a zaftjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd adjuk hozzá a húst. a feldarabolt répát, a felkarikázott paradicsomot és a babot.
  • Engedjük fel a levessel és fűszerezzük a babérlevéllel, sóval, valamint borssal. Ha felfőtt helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Babos sertésragu-hoz!

Nutrition

Kalória: 326kcalSzénhidrát: 27gFehérje: 27gZsír: 13gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 6gKoleszterin: 66mgNátrium: 346mgKálium: 977mgÉlelmi rost: 7gCukor: 5gVitamin A: 4278IUVitamin C: 13mgKalcium: 109mgVas: 4mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 793, mai nézettség: 1 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating