Baconbe tekert csirkemáj
Csirke Szárnyas

Baconbe tekert csirkemáj

Baconbe tekert csirkemáj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 30 perc.

Baconbe tekert csirkemáj

Baconbe tekert csirkemáj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Baconbe tekert csirkemáj.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 731 kcal

Hozzávalók
  

  • 60 dkg csirkemáj
  • 50 dkg bacon füstölt, szeletelt
  • 1 evőkanál olaj

Elkészítés
 

  • Tisztítsuk meg a csirkemájat. Terítsük le a bacon csíkokat egy vágódeszkára és helyezz az egyik végükre egy-egy csirkemáj darabot. A rövidebbik oldalról kezdve tekerjük fel a bacont úgy, hogy köntösként vegye körbe a csirkemájat.
  • Egy nagy serpenyőt forrósítsunk fel, és öntsünk bele egy evőkanál olajat. Ha elég forró, akkor tegyük bele a baconös csirkemájakat. Közepes lángon süssük kb. 10 percig oldalanként.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Baconbe tekert csirkemáj-hoz!

Nutrition

Kalória: 731kcalSzénhidrát: 3gFehérje: 41gZsír: 60gTelített zsír: 19gTöbbszörösen telítetlen zsír: 11gEgyszeresen telítetlen zsír: 26gTrans Fat: 0.3gKoleszterin: 600mgNátrium: 934mgKálium: 593mgVitamin A: 16663IUVitamin C: 27mgKalcium: 18mgVas: 14mg
Keyword csirke, húsétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 23, mai nézettség: 1 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recipe Rating