Csicseriborsósaláta
Saláta Zöldsaláta

Csicseriborsó saláta

Csicseriborsó saláta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 15 perc.

Csicseriborsósaláta

Csicseriborsó saláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Csicseriborsó saláta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Teljes idő 15 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 312 kcal

Hozzávalók
  

  • 35 dkg csicseriborsó konzerv
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 csokor koriander
  • 5 evőkanál citromlé
  • 10 evőkanál olívaolaj
  • fekete bors őrölt

Elkészítés
 

  • A csicseriborsót hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük. Egy edénybe tesszük.
  • A vékonyan felszeletelt hagymát dolgozzuk össze a felaprított korianderrel, a citromlével és az olívaolajjal.
  • Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd dolgozzuk össze a csicseriborsóval.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Csicseriborsó saláta-hoz!

Nutrition

Kalória: 312kcalSzénhidrát: 18gFehérje: 6gZsír: 25gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 17gNátrium: 201mgKálium: 230mgÉlelmi rost: 5gCukor: 4gVitamin A: 356IUVitamin C: 4mgKalcium: 39mgVas: 2mg
Keyword saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 166, mai nézettség: 1 )