Csokoládékenyér recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 65 perc.
Csokoládékenyér
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Csokoládékenyér.
Elkészítés
- A cukrot keverjük simára a joghurttal, a liszttel, a tojással, a sóval és a sütőporral. Alaposan keverjük ki az egészet.
- A csokoládét reszeljük le durva reszelőn, vagy vágjuk apróra, majd forgassuk a tésztába.
- Vajazzunk ki egy őzgerincformát, szórjuk meg kevés liszttel, és simítsuk bele a masszát.
- Tegyük előmelegített sütőbe, 10 perc után mérsékeljük a lángot, és süssük még 30-40 percig.
- Borítsuk deszkára, és szeleteljük fel, ha kihűlt.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Csokoládékenyér-hez!
Nutrition
Kalória: 788kcalSzénhidrát: 129gFehérje: 13gZsír: 25gTelített zsír: 14gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 7gTrans Fat: 1gKoleszterin: 49mgNátrium: 853mgKálium: 516mgÉlelmi rost: 7gCukor: 72gVitamin A: 128IUVitamin C: 1mgKalcium: 289mgVas: 9mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 82, mai nézettség: 1 )