Eszkimó kunyhó
Édes sütemény Sütemény

Eszkimó kunyhó

Eszkimó kunyhó recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 45 perc.

Eszkimó kunyhó

Eszkimó kunyhó

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Eszkimó kunyhó.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 45 perc
Teljes idő 45 perc
Fogás deszert
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 1155 kcal

Hozzávalók
  

a fehér tésztához:

  • 20 dkg porcukor
  • 3 db tojásfehérje
  • 25 dkg kókuszreszelék

a barna tésztához:

  • 10 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 evőkanál lekvár
  • 2 evőkanál kakaó
  • 3 db tojássárgája
  • 30 dkg háztartási keksz darált

Elkészítés
 

  • A barna tészta hozzávalóit egy tálba összegyúrjuk.
  • A fehér tésztához felverjük a tojásfehérjéket a cukorral, majd belekeverjük a kókuszt.
  • Egy citromfacsaró hátuljába folpackot helyezünk. Először a fehér, majd a barna tésztát nyomkodjuk bele, és kihúzzuk a folpackkal együtt.
  • Jól lehűtjük, úgy a legfinomabb!

Megjegyzés

Jó étvágyat az Eszkimó kunyhó-hoz!

Nutrition

Kalória: 1155kcalSzénhidrát: 166gFehérje: 13gZsír: 52gTelített zsír: 27gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 12gKoleszterin: 146mgNátrium: 568mgKálium: 332mgÉlelmi rost: 9gCukor: 113gVitamin A: 1089IUVitamin C: 3mgKalcium: 41mgVas: 2mg
Keyword sütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 123, mai nézettség: 1 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recipe Rating