Eszkimó kunyhó recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 45 perc.
Eszkimó kunyhó
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Eszkimó kunyhó.
Hozzávalók
a fehér tésztához:
- 20 dkg porcukor
- 3 db tojásfehérje
- 25 dkg kókuszreszelék
a barna tésztához:
- 10 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 evőkanál lekvár
- 2 evőkanál kakaó
- 3 db tojássárgája
- 30 dkg háztartási keksz darált
Elkészítés
- A barna tészta hozzávalóit egy tálba összegyúrjuk.
- A fehér tésztához felverjük a tojásfehérjéket a cukorral, majd belekeverjük a kókuszt.
- Egy citromfacsaró hátuljába folpackot helyezünk. Először a fehér, majd a barna tésztát nyomkodjuk bele, és kihúzzuk a folpackkal együtt.
- Jól lehűtjük, úgy a legfinomabb!
Megjegyzés
Jó étvágyat az Eszkimó kunyhó-hoz!
Nutrition
Kalória: 1155kcalSzénhidrát: 166gFehérje: 13gZsír: 52gTelített zsír: 27gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 12gKoleszterin: 146mgNátrium: 568mgKálium: 332mgÉlelmi rost: 9gCukor: 113gVitamin A: 1089IUVitamin C: 3mgKalcium: 41mgVas: 2mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 466, mai nézettség: 1 )