Francia túrós-sonkás rétes recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 65 perc.

Francia túrós-sonkás rétes
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Francia túrós-sonkás rétes.
Hozzávalók
- 50 dkg leveles tészta
- 2 dkg mazsola
- 15 dkg túró
- 10 dkg krémsajt
- 2 db tojássárgája
- só
- fehér bors
- 4 dkg mandulapálca
- 20 dkg főtt sonka
- 25 dkg edami sajt
Elkészítés
- Egy tálban összekeverjük a túrót, a krémsajtot, egy tojássárgáját, sózzuk, borsozzuk.
- A tésztát kinyújtjuk, megkenjük a túrós krémmel, majd rászórjuk a mazsolát, a felcsíkozott sonkát és a mandulát.
- A felszeletelt edámit eloszlatjuk a tölteléken, majd az egészet feltekerjük, és megkenjük a tojássárgájával.
- Végül kb. háromnegyed óra alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Jó étvágyat Francia túrós-sonkás rétes-hez!
Nutrition
Kalória: 859kcalSzénhidrát: 44gFehérje: 30gZsír: 63gTelített zsír: 23gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 29gTrans Fat: 1gKoleszterin: 152mgNátrium: 1333mgKálium: 317mgÉlelmi rost: 2gCukor: 2gVitamin A: 764IUVitamin C: 1mgKalcium: 376mgVas: 3mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 56, mai nézettség: 1 )