Gesztenyével töltött pulykamell Gesztenyével töltött pulykamell

Gesztenyével töltött pulykamell

Pulyka Szárnyas

Gesztenyével töltött pulykamell – Karácsonyi különlegesség

Gesztenyével töltött pulykamell recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 70 perc.

A karácsony az egyik legfontosabb ünnep az évben, amikor a családok összejönnek, hogy együtt ünnepeljenek és élvezzék egymás társaságát. Az ünnepi vacsora pedig az egyik legfontosabb része ennek a közös ünneplésnek.

Ha szeretnél valami igazán különlegessel készülni a családi karácsonyi vacsorára, akkor érdemes lehet kipróbálni a gesztenyével töltött pulykamellet. Ez a fogás nem csak nagyon finom, de igazán mutatós is, így garantáltan lenyűgözöd vele a vendégeket.

Gesztenyével töltött pulykamell

Gesztenyével töltött pulykamell

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gesztenyével töltött pulykamell.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 1 óra
Teljes idő 1 óra 10 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 584 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A zsemlét beáztatom, kinyomkodom, a szalonnát zsírjára sütöm, a vajat összekeverem a tojásokkal, és összekeverem a darált hússal, a gesztenyemasszával, és megfűszerezem.
  • A pulykamellet húsverő kalapáccsal kiverem, és egyenletesen eloszlatom benne a gesztenyés tölteléket. Felcsavarom, megsózom, olajozott alufóliába csavarom és forró sütőben készre sütöm.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Gesztenyével töltött pulykamell-hez!

Tápérték

Kalória: 584kcalSzénhidrát: 40gFehérje: 37gZsír: 30gTelített zsír: 9gTöbbszörösen telítetlen zsír: 7gEgyszeresen telítetlen zsír: 9gKoleszterin: 238mgNátrium: 1424mgKálium: 522mgÉlelmi rost: 4gCukor: 5gVitamin A: 500IUVitamin C: 6.6mgKalcium: 40mgVas: 3.1mg
Keyword húsétel, pulyka
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 684, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating