Gombával töltött sonka
Előételek Gombás

Gombával töltött sonka

Gombával töltött sonka recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 40 perc.

Gombával töltött sonka

Gombával töltött sonka

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gombával töltött sonka.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 40 perc
Fogás meleg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 222 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A megtisztított gombát lereszeljük. A hagymából egy keveset lereszelünk, és a gombához adjuk.
  • Felaprítjuk a petrezselymet, majd a sóval és borssal együtt a gombához adjuk.
  • Vajon megpároljuk, majd zsírjára pirítjuk.
  • Felverjük a tojást, majd a gombához adjuk.
  • Minden szelet sonkára teszünk egy kevéset a tojásos gombából, és feltekerjük. A maradék hagymát felszeleteljük, és tekercsek két végére, egy-egy karikát húzunk, hogy ne nyíljanak szét. Vajat locsolunk rá, és 5 percig grillezzük.
  • Salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Gombával töltött sonka-hoz!

Nutrition

Kalória: 222kcalSzénhidrát: 6gFehérje: 14gZsír: 16gTelített zsír: 7gTrans Fat: 1gKoleszterin: 88mgNátrium: 964mgKálium: 417mgÉlelmi rost: 2gCukor: 3gVitamin A: 1305IUVitamin C: 20mgKalcium: 43mgVas: 2mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword előétel, gombás
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 224, mai nézettség: 1 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating