Gombával töltött sonka recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 40 perc.
Gombával töltött sonka
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gombával töltött sonka.
Hozzávalók
- 20 dkg gépsonka
- 15 dkg gomba
- 2 db vöröshagyma
- petrezselyemzöld
- 1 db tojás
- só
- fekete bors őrölt
- vaj
Elkészítés
- A megtisztított gombát lereszeljük. A hagymából egy keveset lereszelünk, és a gombához adjuk.
- Felaprítjuk a petrezselymet, majd a sóval és borssal együtt a gombához adjuk.
- Vajon megpároljuk, majd zsírjára pirítjuk.
- Felverjük a tojást, majd a gombához adjuk.
- Minden szelet sonkára teszünk egy kevéset a tojásos gombából, és feltekerjük. A maradék hagymát felszeleteljük, és tekercsek két végére, egy-egy karikát húzunk, hogy ne nyíljanak szét. Vajat locsolunk rá, és 5 percig grillezzük.
- Salátával tálaljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Gombával töltött sonka-hoz!
Nutrition
Kalória: 222kcalSzénhidrát: 6gFehérje: 14gZsír: 16gTelített zsír: 7gTrans Fat: 1gKoleszterin: 88mgNátrium: 964mgKálium: 417mgÉlelmi rost: 2gCukor: 3gVitamin A: 1305IUVitamin C: 20mgKalcium: 43mgVas: 2mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 224, mai nézettség: 1 )