Korhely saláta
Húsos saláta Saláta

Korhely saláta

Korhely saláta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 20 perc.

Korhely saláta

Korhely saláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Korhely saláta.
4 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 20 perc
Teljes idő 20 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 892 kcal

Hozzávalók
  

  • 1 kg savanyú káposzta
  • 50 dkg almapaprika
  • 15 db virsli
  • 2 doboz tejföl nagy
  • 2 dl majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • bors
  • 3 szál újhagyma
  • cukor

Elkészítés
 

  • Először a majonézt összekeverjük a tejföllel, a mustárral, a sóval, borssal, cukorral és a apróra vágott hagymával. Ezt hagyjuk állni egy kicsit.
  • Közben a káposztát egy kicsit összevágjuk, a virslit vékony karikára szeleteljük, az almapaprikát apró darabokra felvágjuk.
  • Ezeket beleforgatjuk a majonézes krémbe és hűtőbe rakva állni hagyjuk.
  • Kenyérhez vagy fasírthoz, sült húsokhoz kínáljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Korhely saláta-hoz!

Nutrition

Kalória: 892kcalSzénhidrát: 47gFehérje: 19gZsír: 72gTelített zsír: 27gTöbbszörösen telítetlen zsír: 18gEgyszeresen telítetlen zsír: 21gTrans Fat: 1gKoleszterin: 143mgNátrium: 1358mgKálium: 868mgÉlelmi rost: 6gCukor: 21gVitamin A: 3793IUVitamin C: 170mgKalcium: 275mgVas: 4mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 1 400, mai nézettség: 1 )