Medvehagymás-paradicsomos kagylótészta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 30 perc.
Medvehagymás-paradicsomos kagylótészta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagymás-paradicsomos kagylótészta.
Hozzávalók
- 4 dkg medvehagyma
- 16 dkg rikotta
- 90 dkg paradicsom konzerv, egész
- 2 teáskanál oregánó
- 2 teáskanál bazsalikom
- 2 teáskanál majoranna
- 2 teáskanál worchesters szósz
- 1 evőkanál nádcukor
- só
- fekete bors őrölt
- 50 dkg kagylótészta
Elkészítés
- A vizet a tésztának tedd fel főni és menet közben szépen főzd ki.
- A paradicsomszószokat tedd fel egy serpenyőben és rotyogtasd fel.
- Add hozzá a fűszereket, a Worcester szószt, a cukrot és főzd addig, amíg a szósz megfelelő sűrűségű lesz (biztosan ettél már paradicsomos tésztát, van összehasonlítási alapod).
- Kóstold meg, ha kell még fűszerezd.
- Ha a szósz már tökéletes, tedd bele a túrót és az apróra vágott medvehagymát, keverd jól össze és egy percig főzd.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Medvehagymás-paradicsomos kagylótészta-hoz!
Nutrition
Kalória: 603kcalSzénhidrát: 110gFehérje: 23gZsír: 8gTelített zsír: 4gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 2gKoleszterin: 20mgNátrium: 345mgKálium: 926mgÉlelmi rost: 9gCukor: 13gVitamin A: 2357IUVitamin C: 32mgKalcium: 210mgVas: 5mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 376, mai nézettség: 1 )