Recept Mogyorókrémes marcipánszelet

Mogyorókrémes marcipánszelet

Mogyorókrémes marcipánszelet

Mogyorókrémes marcipánszelet recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.

Mogyorókrémes marcipánszelet

Mogyorókrémes marcipánszelet

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Mogyorókrémes marcipánszelet.
5 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 25 perc
Teljes idő 50 perc
Fogás desszert
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 1247 kcal

Hozzávalók
  

a díszítéshez:

Elkészítés
 

  • A tészta hozzávalóit egy tálban simára keverjük.
  • Papírral bélelt tepsibe öntjük, lapra kenjük, és 170 °C fokos sütőben világosbarnára sütjük.
  • Hagyjuk kihűlni, majd két téglalappá vágjuk.
  • A marcipánt porcukorral szórt deszkán kinyújtjuk akkorára, amekkora egy tésztalap mérete.
  • Az alsó lapot megkenjük mogyorókrémmel, ráhelyezzük a kinyújtott marcipánlapot, erre ismét mogyorókrémet rétegezünk, majd a következő lapot is ráhelyezzük.
  • A tetejét is megkenjük mogyorókrémmel, megszórjuk a mogyoróval, majd 2-3 órát dermesztjük, és szeleteljük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Mogyorókrémes marcipánszelet-hez!

Nutrition

Kalória: 1247kcalSzénhidrát: 113gFehérje: 33gZsír: 79gTelített zsír: 11gTrans Fat: 1gKoleszterin: 58mgNátrium: 540mgKálium: 767mgÉlelmi rost: 8gCukor: 66gVitamin A: 141IUVitamin C: 1mgKalcium: 227mgVas: 5mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword marcipán, sütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 912, mai nézettség: 1 )