Mogyorókrémes marcipánszelet recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.
Mogyorókrémes marcipánszelet
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Mogyorókrémes marcipánszelet.
Hozzávalók
a díszítéshez:
Elkészítés
- A tészta hozzávalóit egy tálban simára keverjük.
- Papírral bélelt tepsibe öntjük, lapra kenjük, és 170 °C fokos sütőben világosbarnára sütjük.
- Hagyjuk kihűlni, majd két téglalappá vágjuk.
- A marcipánt porcukorral szórt deszkán kinyújtjuk akkorára, amekkora egy tésztalap mérete.
- Az alsó lapot megkenjük mogyorókrémmel, ráhelyezzük a kinyújtott marcipánlapot, erre ismét mogyorókrémet rétegezünk, majd a következő lapot is ráhelyezzük.
- A tetejét is megkenjük mogyorókrémmel, megszórjuk a mogyoróval, majd 2-3 órát dermesztjük, és szeleteljük.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Mogyorókrémes marcipánszelet-hez!
Nutrition
Kalória: 1247kcalSzénhidrát: 113gFehérje: 33gZsír: 79gTelített zsír: 11gTrans Fat: 1gKoleszterin: 58mgNátrium: 540mgKálium: 767mgÉlelmi rost: 8gCukor: 66gVitamin A: 141IUVitamin C: 1mgKalcium: 227mgVas: 5mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 912, mai nézettség: 1 )