Recept Mogyoróvajas brownie

Mogyoróvajas brownie

Mogyoróvajas brownie

Mogyoróvajas brownie recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 35 perc.

Mogyoróvajas brownie

Mogyoróvajas brownie

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Mogyoróvajas brownie.
4.75 Értékelés 4 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Teljes idő 35 perc
Fogás desszert
Konyha Angol
Mennyiség 6 főre
Kalória 654 kcal

Hozzávalók
  

  • 10 dkg vaj
  • 20 dkg étcsokoládé
  • 3 db tojás
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 25 dkg nádcukor
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg mogyoróvaj darabos

Elkészítés
 

  • 185°C fokra melegítsük elő a sütőt. Egy kisebb méretű tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
  • A vajat és a csokoládét megolvasztjuk egy tálban.
  • Belekeverjük a cukrot, az enyhén felvert tojásokat, a vaníliakivonatot, a mogyoróvajat és a sütőporral elkevert lisztet.
  • Alaposan összedolgozzuk, majd sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe öntjük, és az előmelegített sütőben aranybarnára megsütjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Mogyoróvajas brownie-hoz!

Nutrition

Kalória: 654kcalSzénhidrát: 83gFehérje: 10gZsír: 32gTelített zsír: 18gTrans Fat: 1gKoleszterin: 119mgNátrium: 173mgKálium: 332mgÉlelmi rost: 5gCukor: 50gVitamin A: 548IUKalcium: 48mgVas: 6mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword desszert, sütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 681, mai nézettség: 1 )