Nizzai paradicsomsaláta Nizzai paradicsomsaláta

Nizzai paradicsomsaláta

Saláta Zöldsaláta

Nizzai paradicsomsaláta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 20 perc.

Nizzai paradicsomsaláta

Nizzai paradicsomsaláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Nizzai paradicsomsaláta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Teljes idő 20 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Olasz
Mennyiség 2 főre
Kalória 573 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Szeleteljük karikákra a hagymát és a paradicsomot, a zellert daraboljuk kockákra, a paprikát meg vágjuk csíkokra.
  • Egy tálkában keverjük össze az olívaolajat, az ecetet, a lereszelt főtt tojást és a fűszereket.
  • Egy tálba rétegesen tegyük bele a paradicsomot, a hagymát, a paprikát és a zellert.
  • Öntözzük meg az egészet az öntetünkkel, és tegyük a hűtőbe pár órára.
  • Végül szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemmel és olajbogyókkal.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Nizzai paradicsomsaláta-hoz!

Tápérték

Kalória: 573kcalSzénhidrát: 13gFehérje: 5gZsír: 57gTelített zsír: 8gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 41gTrans Fat: 1gKoleszterin: 82mgNátrium: 1568mgKálium: 464mgÉlelmi rost: 5gCukor: 6gVitamin A: 892IUVitamin C: 55mgKalcium: 88mgVas: 1mg
Keyword saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 168, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése