Nyúl aszalt szilvával Nyúl aszalt szilvával

Nyúl aszalt szilvával

Nyúl Vadhús ételek

Nyúl aszalt szilvával recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 70 perc.

Nyúl aszalt szilvával

Nyúl aszalt szilvával

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Nyúl aszalt szilvával.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítési idő 20 minutes
Sütés/Főzés 50 minutes
Összesen 1 hour 10 minutes
Fogás főétel
Konyha Magyar
Főre 4 főre
Kalória 927 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Vágjuk fel a nyulat 8-10 részre és fűszerezzük sóval és borssal.
  • A szilvát vágjuk ketté és szedjük ki a magját.
  • A nyúl mindkét oldalát az olajban pirítsuk meg 10 perc alatt, majd öntsük le a szaftját és dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, a felkockázott szalonnát és a szilvát. Pároljuk 10 percig és öntsük hozzá a levest és a bort.
  • Helyezzünk rá fedőt és takarékon fél óráig főzzük.

Jegyzet

Jó étvágyat a Nyúl aszalt szilvával-hoz!

Kalória

Kalória: 927kcalSzénhidrát: 54gFehérje: 89gZsír: 35gTelített zsír: 10gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gTranszzsír: 1gKoleszterin: 329mgNátrium: 1098mgKálium: 2225mgRost: 6gCukor: 31gA-vitamin: 607IUC-vitamin: 10mgKalcium: 102mgVas: 13mg
Keyword húsétel, vad
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 350, mai nézettség: 1 )
Tagged
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése