olasz-almas-pite Olasz almás pite

Olasz almás pite

Édes sütemény Sütemény

Olasz almás pite recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.

olasz-almas-pite

Olasz almás pite

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Olasz almás pite.
4.20 Értékelés 5 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Teljes idő 1 óra
Fogás desszert
Konyha Olasz
Mennyiség 6 főre
Kalória 476 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Vágjuk ketté az almákat és távolítsuk el a közepét a magokkal együtt. Ez után vágjuk fel vékony szeletekre.
  • A többi hozzávalót tedd egy nagy tálba és alaposan kevert össze habverővel. Így kapni fogsz egy vastagabb, sima tésztát.
  • A sütőformát vajazd és lisztezd ki, majd tedd bele az összekevert tésztát. Az alma szeleteket tűzdeld bele a tésztába, egyenlően elosztva. Igény szerint a tetejére is tehetsz pár darabot.
  • Tedd sütőbe 180° -on 45 percre, amíg aranybarna nem lesz.
  • A végén hintsd meg porcukorral.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Olasz almás pite-hez!

Tápérték

Kalória: 476kcalSzénhidrát: 85gFehérje: 4gZsír: 15gTelített zsír: 9gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 4gTrans Fat: 1gKoleszterin: 90mgNátrium: 313mgKálium: 214mgÉlelmi rost: 4gCukor: 66gVitamin A: 578IUVitamin C: 10mgKalcium: 25mgVas: 1mg
Keyword desszert, pite, sütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 665, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating