Olasz marharagu recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 170 perc.
Olasz marharagu
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Olasz marharagu.
Hozzávalók
- 1 kg marhahús
- olaj
- 1 db vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 4 db paradicsom
- 2 db sárgarépa
- 10 dkg zeller
- 1 evőkanál fűszer
- zsálya
- petrezselyem
- kakukkfű
- rozmaring
- oregano
- só
- 3 dl vörösbor
- 2 dl húsleves
- 70 dkg burgonya
Elkészítés
- A megtisztított hagymát vágjuk apróra, sózzuk és futtassuk meg olajon. Ha üvegesre sült, dobjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot, az áttört fokhagymát, az apróra vágott répát és zellert. Szórjuk meg a fűszerekkel kevés húslevessel, és főzzük, amíg a paradicsom megpuhul.
- A húst tisztítsuk meg az esetleges inaktól, hártyáktól és kockázzuk fel. Dobjuk rá az alapra és öntsük fel a borral és a húslevessel.
- Én kuktában készítettem, így a krumpli belehelyezéséig egy és negyed órán át főztem.
- Ha a hús már kezd puhulni, dobjuk rá a meghámozott, kockákra vágott krumplit és főzzük együtt őket puhára.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Olasz marharagu-hoz!
Nutrition
Kalória: 682kcalSzénhidrát: 34gFehérje: 33gZsír: 42gTelített zsír: 14gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 20gTrans Fat: 2gKoleszterin: 118mgNátrium: 614mgKálium: 1440mgÉlelmi rost: 7gCukor: 6gVitamin A: 4849IUVitamin C: 47mgKalcium: 162mgVas: 7mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 472, mai nézettség: 2 )