Orosházi banán recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.
Orosházi banán
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Orosházi banán.
Hozzávalók
a tetejére megkenéséhez:
- 1 db tojás
Elkészítés
- A tészta hozzávalóit bedagasztottam, majd duplájára kelesztettem.
- Ekkor hat felé vágtam, mindegyikből kis cipót formáztam, és egyenként oválisra kisodortam, kb. 15 x 22 centiméteresre.
- Megkentem őket olvasztott margarinnal, megszórtam fahéjas cukorral, és feltekertem.
- Mindkét végén bevágtam, majd a hosszabbik bevágásnál teljesen visszahajtottam.
- Tepsibe tettem, megkentem tojással, megszórtam kristálycukorral, és előmelegített sütőben 180°C fokon 25 perc alatt megsütöttem.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Orosházi banán-hoz!
Tápérték
Kalória: 384kcalSzénhidrát: 53gFehérje: 10gZsír: 15gTelített zsír: 4gTrans Fat: 1gKoleszterin: 57mgNátrium: 176mgKálium: 157mgÉlelmi rost: 3gCukor: 12gVitamin A: 659IUVitamin C: 1mgKalcium: 58mgVas: 3mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 802, mai nézettség: 1 )