Orosházi banán Orosházi banán

Orosházi banán

Péksütemény

Orosházi banán recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.

Orosházi banán

Orosházi banán

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Orosházi banán.
4 Értékelés 3 szavazat
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 25 perc
Teljes idő 50 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 384 kcal

Hozzávalók
  

a tésztához:

a töltelékhez:

a tetejére megkenéséhez:

Elkészítés
 

  • A tészta hozzávalóit bedagasztottam, majd duplájára kelesztettem.
  • Ekkor hat felé vágtam, mindegyikből kis cipót formáztam, és egyenként oválisra kisodortam, kb. 15 x 22 centiméteresre.
  • Megkentem őket olvasztott margarinnal, megszórtam fahéjas cukorral, és feltekertem.
  • Mindkét végén bevágtam, majd a hosszabbik bevágásnál teljesen visszahajtottam.
  • Tepsibe tettem, megkentem tojással, megszórtam kristálycukorral, és előmelegített sütőben 180°C fokon 25 perc alatt megsütöttem.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Orosházi banán-hoz!

Tápérték

Kalória: 384kcalSzénhidrát: 53gFehérje: 10gZsír: 15gTelített zsír: 4gTrans Fat: 1gKoleszterin: 57mgNátrium: 176mgKálium: 157mgÉlelmi rost: 3gCukor: 12gVitamin A: 659IUVitamin C: 1mgKalcium: 58mgVas: 3mg
Keyword kelt tészta, péksütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 802, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating