Recept Orosz hússaláta

Orosz hússaláta

Orosz hússaláta

Orosz hússaláta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 20 perc.

Orosz hússaláta

Orosz hússaláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Orosz hússaláta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Teljes idő 20 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Orosz
Mennyiség 4 főre
Kalória 687 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A sült sertéshúst, a csemegeuborkát, a meghámozott almát és főtt burgonyát vékony csíkokra vágjuk és összekeverjük.
  • A majonézt a tejföllel, a mustárral simára keverjük, sóval, őrölt borssal, cukorral ízesítjük, majd a zöldséges-húsos keverékre öntjük.
  • Rászórjuk a fölaprított petrezselymet és tárkonyt, majd az egészet óvatosan átforgatjuk.
  • Tálalás előtt néhány órára behűtjük

Megjegyzés

Jó étvágyat az Orosz hússaláta-hoz!

Nutrition

Kalória: 687kcalSzénhidrát: 38gFehérje: 22gZsír: 51gTelített zsír: 17gTöbbszörösen telítetlen zsír: 14gEgyszeresen telítetlen zsír: 16gTrans Fat: 1gKoleszterin: 109mgNátrium: 1173mgKálium: 1123mgÉlelmi rost: 6gCukor: 14gVitamin A: 1796IUVitamin C: 47mgKalcium: 165mgVas: 4mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword saláta, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 588, mai nézettség: 1 )