Párolt lilakáposzta Párolt lilakáposzta

Párolt lilakáposzta

Köretek Párolt káposzta

Párolt lilakáposzta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.

Párolt lilakáposzta

Párolt lilakáposzta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Párolt lilakáposzta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítési idő 20 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összesen 50 minutes
Course köret
Konyha Magyar
Főre 8 főre
Kalória 108 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A cukrot megpirítom (karamellízálom). Ha szép aranybarna színű, ráöntöm az olajat, megszórom köménnyel és megdinsztelem rajta az apróra vágott hagymát.
  • Rádobom a legyalult, vagy vékonyra szeletelt káposztát., ízlés szerint sózom, ízesítem cukorral, ecettel és fedő alatt, kb. 30 perc alatt, puhára párolom. Ha szükséges kevés vizet öntök alá, akár többször is
  • . Ha a káposzta megpuhult, kóstolás után még ízesítem cukorral, ecettel, sóval.
  • Sültek kiváló körete.

Jegyzetek

Jó étvágyat a Párolt lilakáposzta-hoz!

Kalória

Kalória: 108kcalSzénhidrát: 15gFehérje: 2gZsír: 6gTelített zsír: 1gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 3gTrans Fat: 1gNátrium: 272mgKálium: 283mgRost: 2gCukor: 10gA-vitamin: 1175IUC-vitamin: 61mgKalcium: 54mgVas: 1mg
Keyword köret
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 893, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése