Pásztorsaláta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 10 perc.
Pásztorsaláta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pásztorsaláta.
Hozzávalók
- 5 db paradicsom
- 2 db vöröshagyma kisebb
- 1 db erős paprika
- 2 db uborka
- petrezselyem
- olívaolaj
- citromlé
- só
Elkészítés
- A hagymát megtisztítjuk, és vékony karikára szeleteljük.
- A paradicsomot és az uborkát kis kockákra, az erős hegyes paprikát apró kockákra vágjuk, megsózzuk.
- Olajból, citromból marinádot készítünk, a salátára öntjük, megszórjuk petrezselyemmel.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Pásztorsaláta-hoz!
Tápérték
Kalória: 355kcalSzénhidrát: 29gFehérje: 6gZsír: 26gTelített zsír: 4gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 18gNátrium: 996mgKálium: 1340mgÉlelmi rost: 7gCukor: 17gVitamin A: 3037IUVitamin C: 100mgKalcium: 95mgVas: 2mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 440, mai nézettség: 1 )