Pásztorsaláta Pásztorsaláta

Pásztorsaláta

Saláta Zöldsaláta

Pásztorsaláta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 10 perc.

Pásztorsaláta

Pásztorsaláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pásztorsaláta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Teljes idő 10 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Török
Mennyiség 2 főre
Kalória 355 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A hagymát megtisztítjuk, és vékony karikára szeleteljük.
  • A paradicsomot és az uborkát kis kockákra, az erős hegyes paprikát apró kockákra vágjuk, megsózzuk.
  • Olajból, citromból marinádot készítünk, a salátára öntjük, megszórjuk petrezselyemmel.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Pásztorsaláta-hoz!

Tápérték

Kalória: 355kcalSzénhidrát: 29gFehérje: 6gZsír: 26gTelített zsír: 4gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 18gNátrium: 996mgKálium: 1340mgÉlelmi rost: 7gCukor: 17gVitamin A: 3037IUVitamin C: 100mgKalcium: 95mgVas: 2mg
Keyword saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 404, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése