Pásztortarhonya Pásztortarhonya

Pásztortarhonya

Egytálételek Húsos

Pásztortarhonya recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 135 perc.

Pásztortarhonya

Pásztortarhonya

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pásztortarhonya.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 2 hours
Teljes idő 2 hours 15 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 953 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A vöröshagymából, a fokhagymából, a sertéslapockából fűszerpaprika, só, bors, őrölt kömény hozzáadásával pörköltet készítünk.
  • A tarhonyát kevés olajon átpirítjuk, dupla mennyiségű forró vízzel felengedjük, sózzuk és puhára pároljuk.
  • A szalonnát apró kockára vágjuk, zsírjára sütjük.
  • A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk és sós vízben puhára főzzük.
  • Amikor minden külön megfőtt, akkor a tarhonyához hozzákeverjük a pörköltet, a szalonnát zsírjával együtt és a burgonyát is.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Pásztortarhonya-hoz!

Tápérték

Kalória: 953kcalSzénhidrát: 57gFehérje: 51gZsír: 58gTelített zsír: 13gTöbbszörösen telítetlen zsír: 21gEgyszeresen telítetlen zsír: 19gKoleszterin: 152mgNátrium: 828mgKálium: 352mgÉlelmi rost: 4gCukor: 4gVitamin A: 150IUVitamin C: 11.6mgKalcium: 50mgVas: 3.2mg
Keyword egytálétel, tarhonyás
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 453, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating