Pavlova Pavlova

Pavlova

Sütemény Torta

Pavlova recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 80 perc.

Pavlova

Pavlova

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pavlova.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 1 óra
Teljes idő 1 óra 20 perc
Fogás desszert
Konyha Orosz
Mennyiség 8 főre
Kalória 187 kcal

Hozzávalók
  

a habcsókhoz:

  • 4 db tojásfehérje
  • 25 dkg cukor
  • 2 teáskanál kukoricaliszt
  • 1 teáskanál ecet gyenge

a díszítéshez:

Elkészítés
 

  • Egy tálban alaposan felverjük a tojásfehérjét, majd ha már kemény hab lett, a cukor hozzáadásával tovább verjük.
  • Ezután az ecetet és a lisztet is hozzákeverjük, majd egy előkészített kerek formába tesszük, és kb. egy órát sütjük 125°C fokon.
  • Ezután kifordítjuk egy tálra, majd a tejszínnel díszítjük.
  • Végül a felszeletelt gyümölcsöket is rátesszük, és már kínálhatjuk is.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Pavlova-hoz!

Tápérték

Kalória: 187kcalSzénhidrát: 38gFehérje: 2gZsír: 4gTelített zsír: 2gTöbbszörösen telítetlen zsír: 0.2gEgyszeresen telítetlen zsír: 1gKoleszterin: 12mgNátrium: 27mgKálium: 99mgÉlelmi rost: 1gCukor: 33gVitamin A: 150IUVitamin C: 13.2mgKalcium: 30mgVas: 0.1mg
Keyword sütemény, torta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 238, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése