Pavlova recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 80 perc.
Pavlova
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pavlova.
Hozzávalók
a habcsókhoz:
- 4 db tojásfehérje
- 25 dkg cukor
- 2 teáskanál kukoricaliszt
- 1 teáskanál ecet gyenge
a díszítéshez:
- 2,5 dl tejszín
- 7.5 dkg eper
- 7.5 dkg kivi
Elkészítés
- Egy tálban alaposan felverjük a tojásfehérjét, majd ha már kemény hab lett, a cukor hozzáadásával tovább verjük.
- Ezután az ecetet és a lisztet is hozzákeverjük, majd egy előkészített kerek formába tesszük, és kb. egy órát sütjük 125°C fokon.
- Ezután kifordítjuk egy tálra, majd a tejszínnel díszítjük.
- Végül a felszeletelt gyümölcsöket is rátesszük, és már kínálhatjuk is.
Jegyzet
Jó étvágyat a Pavlova-hoz!
Kalória
Kalória: 187kcalSzénhidrát: 38gFehérje: 2gZsír: 4gTelített zsír: 2gTöbbszörösen telítetlen zsír: 0.2gEgyszeresen telítetlen zsír: 1gKoleszterin: 12mgNátrium: 27mgKálium: 99mgRost: 1gCukor: 33gA-vitamin: 150IUC-vitamin: 13.2mgKalcium: 30mgVas: 0.1mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 259, mai nézettség: 1 )