Pincekifli recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.
Pincekifli
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pincekifli.
Hozzávalók
Elkészítés
- Az élesztőt 1,5 dl tejben 2 evőkanál liszttel és 2 evőkanál cukorral felfuttatjuk.
- A fenti hozzávalókból rugalmas tésztát állítok össze. 8 egyenlő részre osztom. 1-1 részt tányérnyi nagyságúra nyújtok.
- A töltelékhez a margarint a sóval kikeverem. 4 darabot megkenek a töltelékkel és a maradék négy kinyújtott tésztát a tetejére helyezem.
- Nyolc részre vágom mindegyiket és kifli formára tekerem.
- Tojással megkenem és 200°C fokos sütőben kisütöm.
- A kész kifliket fagyasztóba is tehetjük, ami szobahőmérsékletlen való kiolvasztás után, friss és finom marad!
Jegyzetek
Jó étvágyat a Pincekifli-hez!
Kalória
Kalória: 713kcalSzénhidrát: 74gFehérje: 14gZsír: 41gTelített zsír: 7gTöbbszörösen telítetlen zsír: 11gEgyszeresen telítetlen zsír: 21gTranszzsír: 1gKoleszterin: 43mgNátrium: 1197mgKálium: 182mgRost: 4gCukor: 4gA-vitamin: 1216IUC-vitamin: 1mgKalcium: 55mgVas: 4mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 370, mai nézettség: 1 )