Pincekifli recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.
Pincekifli
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pincekifli.
Hozzávalók
Elkészítés
- Az élesztőt 1,5 dl tejben 2 evőkanál liszttel és 2 evőkanál cukorral felfuttatjuk.
- A fenti hozzávalókból rugalmas tésztát állítok össze. 8 egyenlő részre osztom. 1-1 részt tányérnyi nagyságúra nyújtok.
- A töltelékhez a margarint a sóval kikeverem. 4 darabot megkenek a töltelékkel és a maradék négy kinyújtott tésztát a tetejére helyezem.
- Nyolc részre vágom mindegyiket és kifli formára tekerem.
- Tojással megkenem és 200°C fokos sütőben kisütöm.
- A kész kifliket fagyasztóba is tehetjük, ami szobahőmérsékletlen való kiolvasztás után, friss és finom marad!
Jegyzetek
Jó étvágyat a Pincekifli-hez!
Kalória
Calories: 713kcalCarbohydrates: 74gProtein: 14gFat: 41gSaturated Fat: 7gPolyunsaturated Fat: 11gMonounsaturated Fat: 21gTrans Fat: 1gCholesterol: 43mgSodium: 1197mgPotassium: 182mgFiber: 4gSugar: 4gVitamin A: 1216IUVitamin C: 1mgCalcium: 55mgIron: 4mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 359, mai nézettség: 1 )