Pincekifli Pincekifli

Pincekifli

Kifli Péksütemény

Pincekifli recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.

Pincekifli

Pincekifli

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pincekifli.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 40 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 1 óra
Fogás köret
Konyha Magyar
Mennyiség 8 főre
Kalória 713 kcal

Hozzávalók
  

a töltelékhez:

Elkészítés
 

  • Az élesztőt 1,5 dl tejben 2 evőkanál liszttel és 2 evőkanál cukorral felfuttatjuk.
  • A fenti hozzávalókból rugalmas tésztát állítok össze. 8 egyenlő részre osztom. 1-1 részt tányérnyi nagyságúra nyújtok.
  • A töltelékhez a margarint a sóval kikeverem. 4 darabot megkenek a töltelékkel és a maradék négy kinyújtott tésztát a tetejére helyezem.
  • Nyolc részre vágom mindegyiket és kifli formára tekerem.
  • Tojással megkenem és 200°C fokos sütőben kisütöm.
  • A kész kifliket fagyasztóba is tehetjük, ami szobahőmérsékletlen való kiolvasztás után, friss és finom marad!

Megjegyzés

Jó étvágyat a Pincekifli-hez!

Tápérték

Kalória: 713kcalSzénhidrát: 74gFehérje: 14gZsír: 41gTelített zsír: 7gTöbbszörösen telítetlen zsír: 11gEgyszeresen telítetlen zsír: 21gTrans Fat: 1gKoleszterin: 43mgNátrium: 1197mgKálium: 182mgÉlelmi rost: 4gCukor: 4gVitamin A: 1216IUVitamin C: 1mgKalcium: 55mgVas: 4mg
Keyword kifli, köret, péksütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 340, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating