Pincekifli Pincekifli

Pincekifli

Kifli Péksütemény

Pincekifli recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.

Pincekifli

Pincekifli

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pincekifli.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítési idő 40 minutes
Főzési idő 20 minutes
Összesen 1 hour
Course köret
Konyha Magyar
Főre 8 főre
Kaloria 713 kcal

Hozzávalók
  

a töltelékhez:

Elkészítés
 

  • Az élesztőt 1,5 dl tejben 2 evőkanál liszttel és 2 evőkanál cukorral felfuttatjuk.
  • A fenti hozzávalókból rugalmas tésztát állítok össze. 8 egyenlő részre osztom. 1-1 részt tányérnyi nagyságúra nyújtok.
  • A töltelékhez a margarint a sóval kikeverem. 4 darabot megkenek a töltelékkel és a maradék négy kinyújtott tésztát a tetejére helyezem.
  • Nyolc részre vágom mindegyiket és kifli formára tekerem.
  • Tojással megkenem és 200°C fokos sütőben kisütöm.
  • A kész kifliket fagyasztóba is tehetjük, ami szobahőmérsékletlen való kiolvasztás után, friss és finom marad!

Jegyzetek

Jó étvágyat a Pincekifli-hez!

Kalória

Calories: 713kcalCarbohydrates: 74gProtein: 14gFat: 41gSaturated Fat: 7gPolyunsaturated Fat: 11gMonounsaturated Fat: 21gTrans Fat: 1gCholesterol: 43mgSodium: 1197mgPotassium: 182mgFiber: 4gSugar: 4gVitamin A: 1216IUVitamin C: 1mgCalcium: 55mgIron: 4mg
Keyword kifli, köret, péksütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 359, mai nézettség: 1 )
Tagged
4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése