Pirított csirkemáj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 45 perc.
Pirított csirkemáj
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pirított csirkemáj.
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemáj
- 10 dkg gomba
- 15 dkg bacon
- 2 db vöröshagyma
- só
- fekete bors őrölt
- majoranna
- olaj
Elkészítés
- A vöröshagymát és a gombát megtisztítjuk, szeletekre felvágjuk.
- A szalonnát csíkokra, a csirkemájat kisebb darabokra vágjuk.
- Kevés olajban a szalonnát és a hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, majd a csirkemájat.
- Majoránnával, őrölt borssal fűszerezzük, készre sütjük és a végén megsózzuk. Rizi-bizivel tálaljuk.
Jegyzetek
Jó étvágyat a Pirított csirkemáj-hoz.
Kalória
Kalória: 583kcalSzénhidrát: 8gFehérje: 23gZsír: 51gTelített zsír: 17gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 23gTranszzsír: 1gKoleszterin: 467mgNátrium: 634mgKálium: 469mgRost: 2gCukor: 3gA-vitamin: 13913IUC-vitamin: 27mgKalcium: 42mgVas: 12mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 589, mai nézettség: 1 )