Pirított csirkemáj Pirított csirkemáj

Pirított csirkemáj

Csirke Szárnyas

Pirított csirkemáj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 45 perc.

Pirított csirkemáj

Pirított csirkemáj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pirított csirkemáj.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Teljes idő 45 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 583 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A vöröshagymát és a gombát megtisztítjuk, szeletekre felvágjuk.
  • A szalonnát csíkokra, a csirkemájat kisebb darabokra vágjuk.
  • Kevés olajban a szalonnát és a hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, majd a csirkemájat.
  • Majoránnával, őrölt borssal fűszerezzük, készre sütjük és a végén megsózzuk. Rizi-bizivel tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Pirított csirkemáj-hoz.

Tápérték

Kalória: 583kcalSzénhidrát: 8gFehérje: 23gZsír: 51gTelített zsír: 17gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 23gTrans Fat: 1gKoleszterin: 467mgNátrium: 634mgKálium: 469mgÉlelmi rost: 2gCukor: 3gVitamin A: 13913IUVitamin C: 27mgKalcium: 42mgVas: 12mg
Keyword csirke, húsétel, máj
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 521, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating