Ponty ázsiai módra recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.
Ponty ázsiai módra
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Ponty ázsiai módra.
Hozzávalók
Elkészítés
- A halat megtisztítjuk, lebőrözzük és felkockázzuk.
- Páclevet készítünk a felvert tojásfehérjéből, fehér borsból, sóból, szójamártásból, borból és keményítőből. Ezeket alaposan összedolgozzuk, a pontyfilékre kenjük és egy fél óráig így hagyjuk.
- Ezután lecsöpögtetjük és olajban sütni kezdjük.
- A feldarabolt újhagymát és a fokhagymát hozzá dobjuk. Gyömbérrel ízesítjük. Rálocsoljuk a páclevet is, amit előtte összedolgozunk a maradék borral, szójamártással, sóval, ketchuppal, az összetört vörös borssal és mézzel. Ezt még néhány percig kevergetve készre főzzük.
- Párolt rizs illik köretnek hozzá, de tegyünk az asztalra csípős paprikakrémet és szójaszószt is.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Ponty ázsiai módra-hoz!
Tápérték
Kalória: 471kcalSzénhidrát: 15gFehérje: 30gZsír: 30gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 17gTrans Fat: 1gKoleszterin: 99mgNátrium: 1207mgKálium: 722mgÉlelmi rost: 1gCukor: 7gVitamin A: 327IUVitamin C: 10mgKalcium: 103mgVas: 3mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 174, mai nézettség: 1 )