Pontyfilé fokhagymás parajjal Pontyfilé fokhagymás parajjal

Pontyfilé fokhagymás parajjal

Halételek Ponty

Pontyfilé fokhagymás parajjal recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 45 perc.

Pontyfilé fokhagymás parajjal

Pontyfilé fokhagymás parajjal

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pontyfilé fokhagymás parajjal.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 45 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 668 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A pontyfilét beirdaljuk, hüvelykujjnyi vastagra vágjuk, megsózzuk és lisztben megforgatjuk.
  • A fokhagymát gorombára vágjuk, megfuttatjuk a felhevített olajon, majd rádobjuk a megtisztított, megmosott és lecsepegtetett parajt.
  • Sóval ízesítjük, és addig pirítjuk, amíg összeesik.
  • A spenót felét hőálló tálba tesszük, sorban elrendezzük rajta a pontyfiléket, a maradék parajt pedig a tetejére tesszük.
  • Megkoronázzuk a karikára vágott mozzarella sajttal, és forró sütõben kb. 20 percig sütjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Pontyfilé fokhagymás parajjal-hoz!

Tápérték

Kalória: 668kcalSzénhidrát: 20gFehérje: 46gZsír: 46gTelített zsír: 10gTöbbszörösen telítetlen zsír: 10gEgyszeresen telítetlen zsír: 23gTrans Fat: 0.1gKoleszterin: 139mgNátrium: 876mgKálium: 1955mgÉlelmi rost: 6gCukor: 2gVitamin A: 23826IUVitamin C: 73mgKalcium: 568mgVas: 9mg
Keyword halétel, ponty
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 67, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése