Puncskocka recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.
Puncskocka
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Puncskocka.
Elkészítés
- A lisztben elkeverjük a sütőport. Az egész tojásokat a porcukorral elkeverjük, hozzáadjuk a lisztet, lazán összekeverjük. Sütőpapírral borított tepsiben 3 lapot sütünk.
- A töltelékhez a legkevésbé szépen sikerült lapot összemorzsoljuk.
- A tejet a pudingporral sűrűre főzzük, kicsit kihűtjük.
- A vajat a cukorral habosra keverjük.
- Összedolgozzuk az összemorzsolt lapot, a pudingot, a cukros-vajas keveréket, a meggyet, a lekvárt, a rumot és annyi kakaót, hogy barna színű legyen a massza. Megtöltjük a lapokat.
- A mázhoz a hozzávalókat simára keverjük, a tésztára kenjük.
Jegyzetek
Jó étvágyat a Puncskocka-hoz!
Kalória
Kalória: 1376kcalSzénhidrát: 214gFehérje: 21gZsír: 52gTelített zsír: 30gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gTranszzsír: 2gKoleszterin: 403mgNátrium: 1040mgKálium: 422mgRost: 4gCukor: 151gA-vitamin: 1949IUC-vitamin: 6mgKalcium: 356mgVas: 6mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 934, mai nézettség: 1 )