Rakott palacsinta Rakott palacsinta

Rakott palacsinta

Palacsinta Tészták

Rakott palacsinta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 80 perc.

Rakott palacsinta

Rakott palacsinta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Rakott palacsinta.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 1 óra
Teljes idő 1 óra 20 perc
Fogás desszert
Konyha Magyar
Mennyiség 8 főre
Kalória 642 kcal

Hozzávalók
  

a palacsintához:

a túrós töltelékhez:

a lekvároshoz:

  • 1 üveg sárgabarack lekvár kicsi

a kakaóshoz:

a tetejére:

  • 5 dkg étcsokoládé
  • 2 vaj vaj

Elkészítés
 

  • A töltelékeket előkészítem: a túróshoz összekeverem a hozzávalókat,a kakaóshoz szintén , a lekvárt pedig csak odakészítem a kezem ügyébe.
  • Ugyanis én úgy töltöm ahogy sül ehhez pedig mindennek készen kell állnia 🙂
  • Az első palacsintát egy tányérra teszem,majd megkenem a túrókrémmel.Jöhet rá a következő palacsinta,erre következik a lekvárréteg .Újra palacsinta,majd a kakaós réteg.Ha azt szeretnétek,hogy jó csokis legyen akkor sok kakaót tegyetek rá.
  • Lekvárból is mehet több ,mert a palacsinta beszívja ahogy hűl és ha keveset teszünk bele száraz lesz.
  • A rétegzést addig folytatom amíg van palacsinta.
  • Végül a vajat és a csokit összeolvasztom és a tetejére csurgatom.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Rakott palacsinta-hoz!

Tápérték

Kalória: 642kcalSzénhidrát: 108gFehérje: 22gZsír: 15gTelített zsír: 7gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 4gTrans Fat: 1gKoleszterin: 130mgNátrium: 349mgKálium: 439mgÉlelmi rost: 4gCukor: 49gVitamin A: 559IUVitamin C: 4mgKalcium: 217mgVas: 5mg
Keyword desszert, palacsinta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 670, mai nézettség: 1 )
Tagged
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése