Remulád mártás recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 10 perc.
Remulád mártás
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Remulád mártás.
Hozzávalók
- 200 g majonéz
- 2 db uborka csemege
- 5 db kapribogyó
- 1 kávéskanál tárkony
- 1 teáskanál petrezselyem aprított
- 1 szál újhagyma aprított
- ½ db citrom leve
- só
- fekete bors őrölt
Elkészítés
- Az uborkát reszeljük le, vagy aprítsuk nagyon finomra. A kapri bogyót szintén aprítsuk nagyon finomra. Keverjük el a majonézzel, tegyük bele a tárkonyt, petrezselymet, újhagymát (vagy snidlinget), facsarjuk bele fél citrom levét, sózzuk, borsozzuk és máris tálalható.
- Más fűszerezéssel is készíthetjük, de gazdagíthatjuk tejföllel, dijoni mustárral.
- Minden bundázott frissen sült ételhez kiváló kísérő lehet.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Remulád mártás-hoz!
Tápérték
Kalória: 352kcalSzénhidrát: 3gFehérje: 1gZsír: 38gTelített zsír: 6gTöbbszörösen telítetlen zsír: 22gEgyszeresen telítetlen zsír: 8gTrans Fat: 0.1gKoleszterin: 21mgNátrium: 1083mgKálium: 106mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 174IUVitamin C: 3mgKalcium: 41mgVas: 1mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 362, mai nézettség: 1 )