Remulád mártás Remulád mártás

Remulád mártás

Mártás Szósz

Remulád mártás recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 10 perc.

Remulád mártás

Remulád mártás

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Remulád mártás.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Teljes idő 10 perc
Fogás köret
Konyha Francia
Mennyiség 4 főre
Kalória 352 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Az uborkát reszeljük le, vagy aprítsuk nagyon finomra. A kapri bogyót szintén aprítsuk nagyon finomra. Keverjük el a majonézzel, tegyük bele a tárkonyt, petrezselymet, újhagymát (vagy snidlinget), facsarjuk bele fél citrom levét, sózzuk, borsozzuk és máris tálalható.
  • Más fűszerezéssel is készíthetjük, de gazdagíthatjuk tejföllel, dijoni mustárral.
  • Minden bundázott frissen sült ételhez kiváló kísérő lehet.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Remulád mártás-hoz!

Tápérték

Kalória: 352kcalSzénhidrát: 3gFehérje: 1gZsír: 38gTelített zsír: 6gTöbbszörösen telítetlen zsír: 22gEgyszeresen telítetlen zsír: 8gTrans Fat: 0.1gKoleszterin: 21mgNátrium: 1083mgKálium: 106mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 174IUVitamin C: 3mgKalcium: 41mgVas: 1mg
Keyword mártás
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 338, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése