Rókagomba tokány Rókagomba tokány

Rókagomba tokány

Egytálételek Pörkölt

Rókagomba tokány recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.

Rókagomba tokány

Rókagomba tokány

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Rókagomba tokány.
4.67 Értékelés 3 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Teljes idő 1 óra
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 353 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A hagymát és a paprikát felaprítjuk, olajon megdinszteljük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és belerakjuk a felkockáz paradicsomot, petrezselyemzöldet és pár percig hagyjuk együtt rotyogni.
  • A rókagombát megtisztítjuk, leforrázuk, felkockázzuk és a szintén felkockázott krumplival a zöldséges alaphoz adjuk.
  • Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, beletesszük a Piros Aranyat. Aki csípősen szeretné az tehet bele csípős Piros Aranyat vagy szárítót chilit.
  • Mikor megpuhult a krumpli, adunk hozzá kis tejfölt, összekavarjuk és friss zöldségsalátával tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Rókagomba tokány-hoz!

Tápérték

Kalória: 353kcalSzénhidrát: 52gFehérje: 7gZsír: 14gTelített zsír: 1gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 8gTrans Fat: 1gKoleszterin: 2mgNátrium: 516mgKálium: 1566mgÉlelmi rost: 10gCukor: 8gVitamin A: 2128IUVitamin C: 106mgKalcium: 73mgVas: 5mg
Keyword pörkölt
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 651, mai nézettség: 2 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése