Sajtburger Sajtburger

Sajtburger

Hamburger Húsételek

Sajtburger recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 10 perc.

Sajtburger

Sajtburger

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sajtburger.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Teljes idő 10 perc
Fogás főétel
Konyha Amerikai
Mennyiség 8 főre
Kalória 348 kcal

Hozzávalók
  

a hamburger húspogácsához:

a sajtburgerhez:

Elkészítés
 

  • Az 1 db vöröshagymát reszeljük le. A hússal keverjük össze, majd adjuk hozzá a sót, borsot és formáljunk 10 húspogácsát.
  • Fagyasszuk le, így nem fog széthullani sütés közben!
  • Felmelegítünk egy serpenyőt és kb 2 evőkanál olajat öntünk bele és ha már az is jó forró, akkor tesszük bele a húspogácsára formált húst.
  • Mind a két oldalát jól megsütjük.
  • Majd rakjuk bele a zsemlébe a húspogácsát, rajuk rá a vöröshagymát, rá a lapkasajtot, szeletelt csemege uborkát, ketchup, mustár és persze a zsömle másik felét!

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sajtburger-hez!

Tápérték

Kalória: 348kcalSzénhidrát: 29gFehérje: 18gZsír: 18gTelített zsír: 5gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 6gTrans Fat: 1gKoleszterin: 40mgNátrium: 1008mgKálium: 318mgÉlelmi rost: 2gCukor: 6gVitamin A: 113IUVitamin C: 3mgKalcium: 112mgVas: 3mg
Keyword hamburger, húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 170, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating