Sajtos rakott karaj gombával Sajtos rakott karaj gombával

Sajtos rakott karaj gombával

Egytálételek

Sajtos rakott karaj gombával recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 55 perc.

Sajtos rakott karaj gombával

Sajtos rakott karaj gombával

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sajtos rakott karaj gombával.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 675 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A karajt felszeleteljük, vékonyra klopfoljuk, fűszerezzük és elsütjük.
  • A vöröshagymát felkarikázzuk és a gombával kevés olajba megpároljuk, majd egy magasabb tepsibe rétegelve beletesszük az elsütött húst, a hagymás gombát és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnát.
  • A tetejére ráöntjük az elősült hús szaftját, ráhelyezzük a karikákra vágott paradicsomot és kb. 35-40 percig sütjük, majd ráreszeljük a sajtot és visszatesszük a sütőbe míg a teteje megpirul.
  • Tálaláskor petrezselyem zölddel díszítjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sajtos rakott karaj gombával-hoz! 

Tápérték

Kalória: 675kcalSzénhidrát: 16gFehérje: 50gZsír: 48gTelített zsír: 18gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 20gTrans Fat: 1gKoleszterin: 143mgNátrium: 414mgKálium: 1626mgÉlelmi rost: 4gCukor: 9gVitamin A: 2112IUVitamin C: 33mgKalcium: 404mgVas: 3mg
Keyword egytálétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 2 290, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése