Sajttal töltött gomba Sajttal töltött gomba

Sajttal töltött gomba

Előételek Gombás

Sajttal töltött gomba recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 30 perc.

Sajttal töltött gomba

Sajttal töltött gomba

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sajttal töltött gomba.
4 Értékelés 4 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás meleg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 481 kcal

Hozzávalók
  

a tepsi kikenéséhez:

  • olaj

Elkészítés
 

  • A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
  • A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később levesbe, vagy raguba felhasználható.)
  • Kiolajazott tepsibe helyezzük a gombákat. Sózzuk, borsozzuk, teszünk bele apróra vágott kaprot, és mindegyik fejbe teszünk egy kevés edámi sajtot, és ugyanennyi füstölt sajtot. Fóliával lefedjük, és 200°C fokos sütőbe tesszük 10 percre, majd fólia nélkül addig sütjük, míg szépen megpirul a tetüjük.
  • Tálaláskor zöld kaporral és petrezselyemzölddel megszórjuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sajttal töltött gomba-hoz!

Tápérték

Kalória: 481kcalSzénhidrát: 5gFehérje: 15gZsír: 46gTelített zsír: 13gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 20gTrans Fat: 0.1gKoleszterin: 60mgNátrium: 1372mgKálium: 241mgÉlelmi rost: 1gCukor: 0.5gVitamin A: 1838IUVitamin C: 18mgKalcium: 458mgVas: 2mg
Keyword gomba, zöldség
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 779, mai nézettség: 1 )
Tagged
4 from 4 votes (4 ratings without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése