Savanyú vetrece Savanyú vetrece

Savanyú vetrece

Húsételek Marha

Savanyú vetrece recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 75 perc.

Savanyú vetrece

Savanyú vetrece

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Savanyú vetrece.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 1 óra
Teljes idő 1 óra 15 perc
Fogás főétel
Konyha Román
Mennyiség 4 főre
Kalória 915 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Az apróra vágott szalonnát kisütöttem, beletettem az apróra vágott hagymát, kicsit megdinszteltem, majd a csíkokra vágott hús következett.
  • Két-három percig pirítottam, majd felöntöttem egy fél vízzel, és két deci borral. Beletettem a citrom héját (krumpli hámozóval vágtam le), a babérlevelet és a fokhagymát. Főztem-főztem, időnként hozzátöltöttem egy kis bort.
  • Amikor majdnem puha volt a hús, sóztam, majd a tejföllel kikevert liszttel besűrítettem.
  • Amikor kész volt, kiszedtem a citromhéjat, és belekevertem a fél citrom levét.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Savanyú vetrece-hez!

Tápérték

Kalória: 915kcalSzénhidrát: 37gFehérje: 34gZsír: 70gTelített zsír: 31gTöbbszörösen telítetlen zsír: 5gEgyszeresen telítetlen zsír: 27gTrans Fat: 2gKoleszterin: 165mgNátrium: 538mgKálium: 972mgÉlelmi rost: 11gCukor: 5gVitamin A: 631IUVitamin C: 8mgKalcium: 205mgVas: 5mg
Keyword húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 463, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating