Sertésbélszín Budapest módra Sertésbélszín Budapest módra

Sertésbélszín Budapest módra

Húsételek Sertés

Sertésbélszín Budapest módra recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.

Sertésbélszín Budapest módra

Sertésbélszín Budapest módra

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sertésbélszín Budapest módra.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 50 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 934 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A húsból ujjnyi vastag szeleteket vágtam, sóztam,borsóztam. A raguhoz, minden hozzávalót, egyformára felkockáztam, majd ebben a sorrendben sütöttem; először a szalonnával kezdtem, ehhez hozzáadtam a hagymát, amikor már üvegesre sült, hozzáadtam a paprikát, borsót, paradicsomot, gombát, sóztam, borsóztam, meghintettem pirospaprikával, letakarva, lassú tűzőn puhára főztem, ami kb. 10 percet vett igénybe, közben a hús is megsült.
  • Külön, a vajat az olívaolajjal összemelegítettem, a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen kisütöttem benne, az elkészült raguval tálaltam.
  • Az eredeti receptben, libamájjal dúsítják, na, az most nem került bele, de, így is nagyon finom lett!

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sertésbélszín Budapest módra-hoz!

Tápérték

Kalória: 934kcalSzénhidrát: 19gFehérje: 39gZsír: 78gTelített zsír: 28gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 36gTrans Fat: 1gKoleszterin: 175mgNátrium: 478mgKálium: 1204mgÉlelmi rost: 6gCukor: 10gVitamin A: 3138IUVitamin C: 106mgKalcium: 68mgVas: 3mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 401, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése