Slambuc recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.
Slambuc
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Slambuc.
Hozzávalók
- 15 dkg füstölt szalonna
- 1 db vöröshagyma
- 25 dkg laskatészta
- 50 dkg burgonya
- 30 dkg csabai kolbász
- só
Elkészítés
- 15 dkg füstölt szalonnát vágjunk apróra és reszeljünk rá egy nagy fej vöröshagymát. Pároljuk üvegesre, tegyünk hozzá negyed kiló négytojásos száraz laskatésztát. Addig pirítsuk, amíg a tészta gyengén rózsaszínű lesz.
- Fél kiló burgonyát hámozzunk meg, nyersen vágjuk kockára, s helyezzük a bográcsba. Az egészet öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje. Szeleteljünk bele 30 dkg csabai kolbászt.
- Addig főzzük, amíg a tészta és a burgonya megpuhul. Főzés közben nem szabad kavarni, csak gyengén rázogassuk a bográcsot.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Slambuc-hoz!
Nutrition
Kalória: 904kcalSzénhidrát: 71gFehérje: 22gZsír: 58gTelített zsír: 21gTrans Fat: 1gKoleszterin: 90mgNátrium: 836mgKálium: 892mgÉlelmi rost: 5gCukor: 4gVitamin A: 59IUVitamin C: 27mgKalcium: 41mgVas: 3mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 3 467, mai nézettség: 1 )