Sonkás quiche Sonkás quiche

Sonkás quiche

Pite Sütemény

Sonkás quiche recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 70 perc.

Sonkás quiche

Sonkás quiche

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sonkás quiche.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 1 óra 10 perc
Fogás főétel
Konyha Francia
Mennyiség 4 főre
Kalória 737 kcal

Hozzávalók
  

a tésztához:

a feltéthez:

Elkészítés
 

  • A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és lehűtjük (kb. 30 perc).
  • A szalonnát, a tarját, a sonkát felkockázzuk, és vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát.
  • A tejszínt összekeverjük a tojással, a szerecsendióval, a petrezselyemmel.
  • A tésztát kinyújtjuk, piteformába tesszük, úgy, hogy a forma szélére is „felhúzzuk). A sonkás keveréket elosztjuk a tésztán, rászórjuk a lereszelt sajtot, végül ráöntjük a tejszínes keveréket.
  • Előmelegített (kb. 170 fok) sütőben kb. 35-40 perc alatt megpirítjuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sonkás quiche-hez!

Tápérték

Kalória: 737kcalSzénhidrát: 28gFehérje: 45gZsír: 49gTelített zsír: 26gTrans Fat: 1gKoleszterin: 274mgNátrium: 1038mgKálium: 599mgÉlelmi rost: 1gCukor: 2gVitamin A: 1958IUVitamin C: 14mgKalcium: 438mgVas: 3mg
Keyword pite
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 655, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating