Sós rúd recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 50 perc.
Sós rúd
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sós rúd.
Hozzávalók
Elkészítés
- A lisztet a zsírral morzsold el, majd a többi hozzávalóval alaposan dolgozd össze.
- Lisztezett deszkán nyújtsd 4-5 mm vastagra.
- Kend meg felvert tojással, vágd csíkokra.
- Hintsd meg kedved szerint köménnyel, majd fektesd sütőpapírral borított sütőlemezre.
- Előmelegített sütőben 200°C fokon süsd szép pirosra.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Sós rúd-hoz!
Tápérték
Kalória: 374kcalSzénhidrát: 51gFehérje: 15gZsír: 12gTelített zsír: 5gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 4gTrans Fat: 1gKoleszterin: 61mgNátrium: 590mgKálium: 163mgÉlelmi rost: 2gCukor: 2gVitamin A: 189IUVitamin C: 1mgKalcium: 180mgVas: 4mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 298, mai nézettség: 1 )