Spenótos kagylótészta Spenótos kagylótészta

Spenótos kagylótészta

Főtt tészta Tészták

Spenótos kagylótészta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 25 perc.

Spenótos kagylótészta

Spenótos kagylótészta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Spenótos kagylótészta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Teljes idő 25 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 745 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A fokhagymát és a hagymát vajon megpároljuk. Hozzáadjuk az alaposan megmosott, feldarabolt spenótot, és összepároljuk.
  • A fetasajtot villával elnyomkodjuk benne, majd mehet hozzá a darabolt olajbogyó. Fűszerezzük.
  • Az óriás kagylótésztát majdnem készre kifőzzük, megtöltjük a töltelékkel, tepsibe tesszük, a tojássárgájával elkevert tejszínnel meglocsoljuk, és összesütjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Spenótos kagylótészta-hoz!

Tápérték

Kalória: 745kcalSzénhidrát: 75gFehérje: 29gZsír: 38gTelített zsír: 18gTöbbszörösen telítetlen zsír: 7gEgyszeresen telítetlen zsír: 9gKoleszterin: 189mgNátrium: 1248mgKálium: 1094mgÉlelmi rost: 6gCukor: 6gVitamin A: 5350IUVitamin C: 44.6mgKalcium: 470mgVas: 5.8mg
Keyword tészta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 117, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése