Spenótos kagylótészta Spenótos kagylótészta

Spenótos kagylótészta

Főtt tészta Tészták

Spenótos kagylótészta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 25 perc.

Spenótos kagylótészta

Spenótos kagylótészta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Spenótos kagylótészta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítési idő 15 minutes
Sütés/Főzés 10 minutes
Összesen 25 minutes
Fogás főétel
Konyha Magyar
Főre 6 főre
Kalória 745 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A fokhagymát és a hagymát vajon megpároljuk. Hozzáadjuk az alaposan megmosott, feldarabolt spenótot, és összepároljuk.
  • A fetasajtot villával elnyomkodjuk benne, majd mehet hozzá a darabolt olajbogyó. Fűszerezzük.
  • Az óriás kagylótésztát majdnem készre kifőzzük, megtöltjük a töltelékkel, tepsibe tesszük, a tojássárgájával elkevert tejszínnel meglocsoljuk, és összesütjük.

Jegyzet

Jó étvágyat a Spenótos kagylótészta-hoz!

Kalória

Kalória: 745kcalSzénhidrát: 75gFehérje: 29gZsír: 38gTelített zsír: 18gTöbbszörösen telítetlen zsír: 7gEgyszeresen telítetlen zsír: 9gKoleszterin: 189mgNátrium: 1248mgKálium: 1094mgRost: 6gCukor: 6gA-vitamin: 5350IUC-vitamin: 44.6mgKalcium: 470mgVas: 5.8mg
Keyword tészta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 132, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése