Szarvaspacal Szarvaspacal

Szarvaspacal

Szarvas Vadhús ételek

Szarvaspacal recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 200 perc.

Szarvaspacal

Szarvaspacal

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Szarvaspacal.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 3 hours
Teljes idő 3 hours 20 perc
Fogás leves
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 547 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom.
  • A csonttal és a zöldségekkel együtt puhára párolom.
  • A főzővízből kivéve felcsíkozom. A csontokat kidobom, a zöldségeket pedig áttörőm, vagy turmixolom.
  • A lében összeforralom a pacalt, ecetezem, borsozom, sózom, ha kell és forrón ráöntöm a levesestál aljára tett tejföllel összekevert tojássárgájára.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Szarvaspacal-hoz!

Tápérték

Kalória: 547kcalSzénhidrát: 7gFehérje: 43gZsír: 39gTelített zsír: 5gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 3gKoleszterin: 123mgNátrium: 232mgKálium: 193mgÉlelmi rost: 4gCukor: 4gVitamin A: 3021IUVitamin C: 4mgKalcium: 75mgVas: 0.5mg
Keyword leves, szarvas, vadétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 227, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating