Szarvaspacal recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 200 perc.
Szarvaspacal
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Szarvaspacal.
Hozzávalók
- 1 kg szarvaspacal
- 1 kg marhacsont
- 2 db tojássárgája
- 175 g tejföl
- 1 db sárgarépa
- 1 db petrezselyem
- 1 db zeller
- 1 db vöröshagyma
- fekete bors őrölt
- só
- ecet
Elkészítés
- A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom.
- A csonttal és a zöldségekkel együtt puhára párolom.
- A főzővízből kivéve felcsíkozom. A csontokat kidobom, a zöldségeket pedig áttörőm, vagy turmixolom.
- A lében összeforralom a pacalt, ecetezem, borsozom, sózom, ha kell és forrón ráöntöm a levesestál aljára tett tejföllel összekevert tojássárgájára.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Szarvaspacal-hoz!
Nutrition
Kalória: 547kcalSzénhidrát: 7gFehérje: 43gZsír: 39gTelített zsír: 5gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 3gKoleszterin: 123mgNátrium: 232mgKálium: 193mgÉlelmi rost: 4gCukor: 4gVitamin A: 3021IUVitamin C: 4mgKalcium: 75mgVas: 0.5mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 157, mai nézettség: 1 )