Szederleves Szederleves

Szederleves

Húsételek

Szederleves recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 25 perc.

Szederleves

Szederleves

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Szederleves.
4 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 25 perc
Fogás leves
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 207 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A hideg vízbe tedd fel a szedret főni. Add hozzá a sót, a citrom reszelt héját, a szegfűszeget és a fahéjat.
  • Keverd bele joghurtba a lisztet és a cukrokat. Amikor a víz felforrt, szedj valamennyi forró lét a joghurtos masszába és jól keverd el benne, csak ezután öntsd vissza a gyümölcsléhez folyamatos kevergetés mellett.
  • Még 4-5 percig főzd, majd zárd el és jól lehűtve tálald.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Szederleves-hez!

Tápérték

Kalória: 207kcalSzénhidrát: 42gFehérje: 6gZsír: 4gTelített zsír: 2gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 1gKoleszterin: 13mgNátrium: 269mgKálium: 424mgÉlelmi rost: 11gCukor: 25gVitamin A: 458IUVitamin C: 42mgKalcium: 234mgVas: 2mg
Keyword gyümölcs, leves
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 519, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése