Szójás marharagu Szójás marharagu

Szójás marharagu

Húsételek Marha

Szójás marharagu recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.

Szójás marharagu

Szójás marharagu

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Szójás marharagu.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Teljes idő 1 óra
Fogás főétel
Konyha Indonéz
Mennyiség 4 főre
Kalória 528 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Az apróra vágott hagymát, az összezúzott fokhagymát, a gyömbért és a szerecsendiót kevés olajon megpirítom.
  • Hozzáadom a kockára vágott marhahúst, tovább pirítom, majd beleöntöm a szóját és egy kevés sót. Lefedve, kb. háromnegyed óráig párolom, közben kevés vízet adok hozzá.
  • Párolt rizzsel körítem, és indonéz salátát kínálok hozzá.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Szójás marharagu-hoz!

Tápérték

Kalória: 528kcalSzénhidrát: 9gFehérje: 25gZsír: 44gTelített zsír: 10gTöbbszörösen telítetlen zsír: 17gEgyszeresen telítetlen zsír: 13gKoleszterin: 85mgNátrium: 1784mgKálium: 129mgÉlelmi rost: 1gCukor: 2gVitamin A: 50IUVitamin C: 3.3mgKalcium: 40mgVas: 4mg
Keyword húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 335, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése