Szójás marharagu recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.
Szójás marharagu
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Szójás marharagu.
Hozzávalók
- 2 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 kiskanál gyömbér őrölt
- 1 kiskanál szerecsendió reszelt
- olaj
- só
- 50 dkg marhahús
- 5 evőkanál szójaszósz édes
Elkészítés
- Az apróra vágott hagymát, az összezúzott fokhagymát, a gyömbért és a szerecsendiót kevés olajon megpirítom.
- Hozzáadom a kockára vágott marhahúst, tovább pirítom, majd beleöntöm a szóját és egy kevés sót. Lefedve, kb. háromnegyed óráig párolom, közben kevés vízet adok hozzá.
- Párolt rizzsel körítem, és indonéz salátát kínálok hozzá.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Szójás marharagu-hoz!
Tápérték
Kalória: 528kcalSzénhidrát: 9gFehérje: 25gZsír: 44gTelített zsír: 10gTöbbszörösen telítetlen zsír: 17gEgyszeresen telítetlen zsír: 13gKoleszterin: 85mgNátrium: 1784mgKálium: 129mgÉlelmi rost: 1gCukor: 2gVitamin A: 50IUVitamin C: 3.3mgKalcium: 40mgVas: 4mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 335, mai nézettség: 1 )