Tárkonyos raguleves Tárkonyos raguleves

Tárkonyos raguleves

Húsleves Levesek

Tárkonyos raguleves recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 80 perc.

Tárkonyos raguleves

Tárkonyos raguleves

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tárkonyos raguleves.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 1 óra
Teljes idő 1 óra 20 perc
Fogás leves
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 956 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A hagymát kockára vágjuk, az olajon megpirítjuk, rádobjuk a kockára vágott húst, sóval, borssal, pirospaprikával, tárkonnyal, bazsalikommal, citromlével ízesítjük, kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt pároljuk.
  • Közben megtisztítjuk a zöldségeket, és hasonló nagyságú darabokra vágjuk (sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé). Mikor a hús félig megpuhult, rárakjuk a zöldségeket, a borsót, majd kicsit később a burgonyát is hozzáadjuk, és addig főzzük míg minden puha nem lesz.
  • Ekkor a tejszínt elkeverjük a liszttel, és a leveshez keverjük, egyet forralunk rajta és kész a levesünk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tárkonyos raguleves-hez!

Tápérték

Kalória: 956kcalSzénhidrát: 71gFehérje: 31gZsír: 63gTelített zsír: 26gTrans Fat: 1gKoleszterin: 175mgNátrium: 481mgKálium: 1840mgÉlelmi rost: 14gCukor: 15gVitamin A: 10026IUVitamin C: 122mgKalcium: 184mgVas: 5mg
Keyword leves, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 372, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating